Koulutuspalautteita

Asiakkaiden palautteita koulutuksistani

“Vahvaa ammattitaitoa ja hyviä käytännön esimerkkejä! Mukavaa huumoria!”

“Marin persoona ja asioiden esittely huumorin ja mahtavien esimerkkien avulla piti otteessaan ja avasi asioita uusista näkökulmista. Monet asiat olivat tuttuja, mutta sain paljon uusia vinkkejä sekä vahvistusta omalle työlle. Tästä on hyvä jatkaa! Kiitos!”.

“Koulutus, josta saa heti kättä pidempää työhön!”

“Sain lisää itsevarmuutta tuleviin huoltajien tapaamisiin, vahvistusta ja käytännön työvälineitä; positiivisen kautta!”

“Kattava tietopaketti. Innostava kouluttaja, jolla käytännön kokemusta ja tietoa. Esimerkkitapaukset hyvin selvensivät asiaa.”

“Loistava, kattava koulutus! Antoi paljon eväitä jokapäiväiseen työskentelyyn ja tukitoimien miettimiseen. Vaikka suurin osa esimerkeistä oli koulusta, otti kouluttaja hyvin huomioon eskari-ikäiset.”

“Tällaista koulutusta olisi erittäin tärkeä saada mahdollisimman monen työntekijän.”

“Ruusuja! Olen tosi tyytyväinen koulutukseen. Kohtaan näitä asioita päivittäin työssäni. Minulla on 1.-4. luokat ja toisessa koulussa 3. ja 6. luokat. Mari oli tosi innostava kouluttaja, jäi hyvin mieleen.”

“Kiitos! Mainiosti koottu keskeiset piirteet kaikesta. Konkreettista apua tuli myös ihan ”normilasten” kanssa työskentelyyn. Hyvä ja värikäs ilmaisu – oli mukavaa kuunnella ja mielenkiinto säilyi loppuun asti. Tässä riittää pureskeltavaa pitkäksi aikaa. Erityiskiitos dioista, joihin voi palata myöhemmin.”

Mari osaa kertoa nepsy-oppilaista käytännönläheisesti ja antaa hyviä käytännön ohjeita, miten aineenopettaja voi omassa opetuksessaan auttaa nepsy-nuorta oppimaan.

Minna Kalakari, Muuramen Nisulanmäen koulun rehtori.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan koulutuksiin! Saat eväitä ja työkaluja työhösi sekä myös arkiseen elämääsi.