Tourette ja lyhytaikaisemmat tic-oireet oppijoilla

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
82,00
Aloita

Tässä verkkokoulutuksessa opit tunnistamaan Touretten ja lyhytaikaisemmat tic-oireet oppijoilla. Kuulet, millaisia tic-oireita on ja miten oireet etenevät. Opit myös erottamaan tic-oireilun pakko-oireista. Kuulet Touretten oireyhtymästä.

Toisena pääteemana koulutuksessa on Tourette- ja lyhytaikaisesti tic-oireilevan oppijan tukeminen koulussa / opinnoissa. Kuulet, kuinka yksittäinen aikuinen voi tukea oppijaa sekä koulun kolmiportaisen tuen tukimuodoista nepsy-oppijan tukena. Perehdyt toiminnanohjauksen osa-alueisiin ja toiminnanohjauksen tukimuotoihin. Koulutus sisältää osion rentoutumisesta ja rauhoittumisesta neurokirjon oppijoiden tukimuotona. Rentoutumista käsittelevästä osiosta saat myös kaksi ladattavaa rentoutusta käyttöösi. Perehdyt lisäksi ratkaisukeskeisyyden periaatteisiin kasvatuksessa ja opetuksessa. Tämä verkkokoulutus sisältää myös tic-oireilevien lasten äidin kirjeen opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille.

Koulutuksen voit opiskella täysin itsenäisesti, aikaan ja paikkaan riippumattomasti. Koulutus sisältää luettavaa tekstiä ja videoluennointia. Koulutuksen materiaalit ovat käytettävissäsi vuoden, joten voit palata niihin myös myöhemmin. Käyttöoikeus on henkilökohtainen, ei siis jaettavaksi.

Saat halutessasi lopuksi myös todistuksen verkkokoulutuksen aiheisiin perehtymisestä!

(HUOM! Usein työnantaja osallistuu työntekijöiden ammatilliseen kouluttautumiseen jotenkin. Kysy ainakin lyhyempää VESO-koulutusta tästä itsellesi, jos olet VESO-koulutukseen velvoitettu. Saat tarkemman erittelyn koulutusosioista todistukseen halutessasi olemalla minuun yhteydessä.)

Tervetuloa koulutukseen!

(HUOM! Joskus eri organisaatioiden roskapostisuodattimet nappaavat sähköpostin, jossa käyttäjätunnus ja salasana. Tämän sähköpostin tiedoilla pääset kirjautumaan koulutukseen. Katso siis myös roskapostisi, jos viestiä ei kuulu.)

Tic-oireilua ei välttämättä aina huomata. (Kuva: Pixapay)