Tourette ja lyhytaikaisemmat tic-oireet oppijoilla

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
62€
Aloita

Tässä verkkokoulutuksessa opit tunnistamaan Touretten ja lyhytaikaisemmat tic-oireet oppijoilla. Kuulet, millaisia tic-oireita on ja miten oire etenee. Opit myös erottamaan tic-oireilun pakko-oireista. Kuulet Touretten oireyhtymästä.

Toisena pääteemana koulutuksessa on Tourette- ja lyhytaikaisesti tic-oireilevan oppijan tukeminen koulussa / opinnoissa. Kuulet myös toiminnanohjauksen osa-alueista ja toiminnanohjauksen tukimuodoista. Koulutus sisältää osion rentoutumisesta ja rauhoittumisesta neurokirjon oppijoiden tukimuotona. Tästä osiosta saat lisäksi kaksi ladattavaa rentoutusta käyttöösi. Perehdyt tällä verkkokurssilla myös ratkaisukeskeisyyden periaatteisiin kasvatuksessa ja opetuksessa.

Koulutuksen voit opiskella täysin itsenäisesti, aikaan ja paikkaan riippumattomasti. Koulutus sisältää luettavaa tekstiä ja videoluennointia. Koulutuksen kesto on noin 3,5 tuntia. Koulutuksen materiaalit ovat käytettävissäsi kuusi kuukautta. Käyttöoikeus on henkilökohtainen, ei siis jaettavaksi.

Saat halutessasi lopuksi myös todistuksen verkkokoulutuksen aiheisiin perehtymisestä!

(HUOM! Usein työnantaja osallistuu työntekijöiden ammatilliseen kouluttautumiseen jotenkin. Kysy ainakin lyhyempää VESO-koulutusta tästä itsellesi, jos olet VESO-koulutukseen velvoitettu. Saat tarkemman erittelyn koulutusosioista todistukseen halutessasi olemalla minuun yhteydessä.)

Tervetuloa koulutukseen!

Tic-oireilua ei välttämättä aina huomata. (Kuva: Pixapay)