Tarkkaamattoman ja keskittymisvaikeuksisen (ADHD-) oppijan tunnistaminen ja tukeminen koulussa / opinnoissa

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
129e
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu.

Tätä verkkokoulutusta päivitetään!

Tässä koulutuksessa opit tunnistamaan aktiivisuuden ja tarkkaavuuden häiriön (ADHD) omaavan oppijan. Saat tietoa ADHD:n ja inattentiivisen muodon ADHD:n, eli ent. ADD:n ydinoireista sekä siitä, miten tarkkaamattomuus, aktiivisuuden säätelyn vaikeus ja impulsiivisuus voivat haitata oppijan arjessa selviytymistä. Opit myös aistitiedon säätelyn vaikeuksista, joita saattaa olla neurokirjon henkilöillä. Saat tietoa naisten ja tyttöjen ADHD:n tunnistamisesta ja tukemisesta. Kuulet ADHD-aikuisen tarinan, joka syventää ymmärrystäsi aiheesta.

Toisena pääteemana koulutuksessa on ADHD- ja inattentiivisen muodon ADHD-oppijan tukeminen koulussa / opinnoissa. Perehdymme tukitoimiin ja -menetelmiin. Saat itsellesi kattavan tietopaketin materiaaleista ja sovelluksista, joita voit hyödyntää tarkkaamattoman ja keskittymisvaikeuksisen oppijan kanssa. Perehdyt toiminnanohjaukseen, sen haasteisiin ja tukimuotoihin. Saat tietoa ratkaisukeskeisistä tavoista tukea oppijaa. Saat myös käyttöösi esim oppilas- / opiskelijapalavereihin muokkaamani ratkaisukeskeisen työskentelymallin, joka toivottavasti napakoittaa yhteistyötä eri toimijoiden välillä.

Koulutuksen kesto on noin 6 tuntia. Koulutuksen voit opiskella täysin itsenäisesti, aikaan ja paikkaan riippumattomasti. Käyttöoikeus materiaaleihin on neljä kuukautta. Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Koulutus sisältää luettavaa tekstiä ja videoluennointia sekä ADHD-aikuisen ja -lapsen äidin haastatteluvideon.

Saat halutessasi lopuksi myös todistuksen verkkokoulutuksen aiheisiin perehtymisestä!

(HUOM! Usein työnantaja osallistuu työntekijöiden ammatilliseen kouluttautumiseen jotenkin. Kysy ainakin VESO-koulutusta tästä itsellesi, jos olet VESO-koulutukseen velvoitettu. Saat tarkemman erittelyn koulutusosioista todistukseen halutessasi olemalla minuun yhteydessä.)

Tervetuloa koulutukseen!

Intoa puhkuen kuin ilmapallo! (Kuva: Pixapay)