Tarkkaamattoman ja keskittymisvaikeuksisen (ADHD-) oppijan tunnistaminen ja tukeminen koulussa / opinnoissa

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
169,00
Aloita

Tässä verkkokoulutuksessa opit tunnistamaan aktiivisuuden ja tarkkaavuuden häiriön (ADHD) omaavan oppijan. Saat tietoa ADHD:n ja inattentiivisen muodon ADHD:n, eli ent. ADD:n (ICD-11) ydinoireista sekä siitä, miten tarkkaamattomuus, aktiivisuuden säätelyn vaikeus ja impulsiivisuus voivat haitata oppijan arjessa selviytymistä. Opit myös aistitiedon säätelyn vaikeuksista, joita saattaa olla neurokirjon henkilöillä. Saat tietoa naispuoliseksi syntyneiden ADHD:n tunnistamisesta ja tukemisesta. Kuulet ADHD-aikuisen tarinan, joka syventää ymmärrystäsi aiheesta.

Toisena pääteemana koulutuksessa on ADHD- ja inattentiivisen muodon ADHD-oppijan tukeminen koulussa / opinnoissa. Perehdymme yksittäisen opettajan tukitoimiin ja -menetelmiin sekä koulun kolmiportaiseen tukeen ja erityisesti nepsy-oppijoita hyödyttäviin opetusratkaisuihin. Saat itsellesi laajan tietopaketin materiaaleista ja sovelluksista, joita voit hyödyntää tarkkaamattoman ja keskittymisvaikeuksisen oppijan kanssa. Perehdyt toiminnanohjaukseen, sen haasteisiin ja tukimuotoihin. Saat vinkkejä, kuinka tuet oppijan käyttäytymistä ja itsesäätelytaitoja. Saat tietoa ratkaisukeskeisistä tavoista tukea oppijaa. Saat myös käyttöösi esim. oppilas- / opiskelijapalavereihin muokkaamani ratkaisukeskeisen työskentelymallin, joka toivottavasti napakoittaa yhteistyötä eri toimijoiden välillä.

Koulutuksen kesto on noin 6 tuntia, eli työpäivä. (HUOM! VESO-koulutusmahdollisuus! Katso alta lisätietoa.) Koulutuksen voit opiskella täysin itsenäisesti, aikaan ja paikkaan riippumattomasti. Käyttöoikeus materiaaleihin on vuosi, joten voit palata materiaaleihin myös myöhemmin. Käyttöoikeus on henkilökohtainen. Koulutus sisältää luettavaa tekstiä ja videoluennointia sekä ADHD-aikuisen ja -lapsen äidin haastatteluvideon.

Saat halutessasi lopuksi myös todistuksen verkkokoulutuksen aiheisiin perehtymisestä!

Tässä yksi tästä verkkokoulutuksesta saamani palaute:

“Kiitos Sinulle mahtavasta kurssista – jälleen kerran hienosti toteutettu kokonaisuus! 🙂 

Ja kiitos myös koulutuksen jälkeen tulleesta alennuskoodista! Tulee varmasti käyttöön, jahka taas on paremmin aikaa uppoutua opiskeluun. Aiheet ovat erittäin mielenkiintoisia ja luokanopettajankin vinkkelistä todella hyödyllisiä. Itse ainakin olen saanut koulutuksistasi hurjan määrän hyviä ajatuksia ja vinkkejä omaan työhöni! 🙂

Nimimerkillä, Luokanopettaja

Älä siis enää epäröi, vaan klikkaile itsesi verkkokoulutukseen! Tervetuloa mukaan!

(HUOM! Joskus eri organisaatioiden roskapostisuodattimet nappaavat sähköpostin, jossa käyttäjätunnus ja salasana. Tämän sähköpostin tiedoilla pääset kirjautumaan koulutukseen. Katso siis myös roskapostisi, jos viestiä ei kuulu.)

Intoa puhkuen kuin ilmapallo! (Kuva: Pixapay)

(HUOM! Usein työnantaja osallistuu työntekijöiden ammatilliseen kouluttautumiseen jotenkin. Kysy ainakin VESO-koulutusta tästä itsellesi, jos olet VESO-koulutukseen velvoitettu. Saat tarkemman erittelyn koulutusosioista todistukseen halutessasi olemalla minuun yhteydessä.)