Nepsy-Osaajakoulutus™

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
450,00
Aloita

Nepsy-Osaajakoulutuksia™ järjestetään myös keväällä 2024! Tulethan Sinäkin mukaan?

Nepsy-Osaaja Oy aloittaa lasten ja nuorten kanssa toimivien ammattilaisten pitkäjänteisemmän kouluttamisen. Nepsy-Osaajakoulutus™ on kolmepäiväinen peruskoulutus nepsy-lapsista ja / tai -nuorista. Kun osallistut peruskoulutukseen, olet oikeutettu alennetulla hinnalla myös seuraavan vuoden ylläpitäviin täydennyskoulutuksiin, joita järjestetään vuosittain 6 kertaa.

Oletko siis sosiaali-, terveys-, opetus- tai kasvatusalan ammattilainen ja sinulla on vähintään toisen asteen koulutus pohjakoulutuksena? Teet työtä lasten ja nuorten kanssa ja haluat kehittyä ammattilaisena. Haluat tehdä nepsy-lasten ja -nuorten arjesta helpompaa ja samalla myös omasta työstäsi sujuvampaa.

Nepsy-Osaajakoulutus™ on opinnollistettu ja hyväksiluetaan korkeakouluissa 6 opintopisteen (6 op.) kokonaisuutena. Jos olet kiinnostunut saamaan opintopisteet itsellesi koulutuksesta, kurkkaa Mikkelin kesäyliopiston sivut: Nepsy-Osaajakoulutus™ (6 op) – Mikkelin kesäyliopisto (mikkelinkesayliopisto.fi) Kesäyliopiston koulutus toteutetaan helmi-maaliskuussa arkipäivisin.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan koulutukseen huhti-toukokuussa joko maanantai-iltaisin tai viikonlopputoteutuksena, katso lisätietoja: Nepsy-Osaajakoulutus™ – Nepsy-Osaaja Kurkkaa myös vuoden 2024 osaamista ylläpitävät ja täydentävät koulutukset täältä: Nepsy-Osaajien Vuosijäsenyys – Nepsy-Osaaja

Tervetuloa mukaan Nepsy-Osaajakoulutukseen™ ja Nepsy-Osaajien yhteisöön!