Kasvattajan opas toiminnanohjauksen tukemiseen!

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
39,00e
Aloita

Toiminnanohjaus…

  • on kykyä toimia mielekkäällä tavalla tehtävä- tai oppimistilanteissa ja kykyä käyttäytyä tilanteiden vaatimusten mukaisesti.
  • tarkoittaa taitoa ylläpitää toimivaa ratkaisumallia tilanteen vaatimusten mukaisesti ja jonkin lopputuloksen saavuttamiseksi.

(ADHD-keskus)

Monet meille aikuisille näyttäytyvät lapsen ja nuoren haasteet saattavat liittyä toiminnanohjauksen pulmiin. Tällä verkkokurssilla kuulet toiminnanohjauksen osa-alueista. Kuulet, miten eri osa-alueiden haasteet näkyvät lapsen ja nuoren toiminnassa. Kuulet myös, miten toiminnanohjauksen vaikeudet saattavat näkyä vielä nepsy-aikuisillakin.

Toisena pääteemana on toiminnanohjauksen tukeminen. Kuulet yleisistä ohjeista tukea toiminnanohjauksen pulmia omaavaa. Nämä yleiset ohjeet auttavat kaikkia lapsia ja nuoria, mutta niiden merkitys korostuu toiminnanohjauksen pulmia omaavien kanssa. Kuulet toiminnanohjausta hyödyttävistä tukitoimista ja -menetelmistä sekä saat vinkkejä toiminnanohjausta tukevista materiaaleista. Verkkokurssi on toteutettu yhteistyössä suomalaisen Funsense-yrityksen kanssa, joka myy mm. toiminnanohjausta tukevia materiaaleja.

Verkkokurssi sisältää pääasiassa videoluennointia, ilman tekstitystä. Verkkokurssin materiaalit ovat käytössäsi vuoden, joten voit palata niihin myös myöhemmin.

Tervetuloa verkkokurssille toiminnanohjauksen tukemisesta!

(HUOM! Joskus eri organisaatioiden roskapostisuodattimet nappaavat sähköpostin, jossa käyttäjätunnus ja salasana. Tämän sähköpostin tiedoilla pääset kirjautumaan kurssille, josta löydät vielä ohjeita ja linkin Teams-kokoukseen. Katso siis myös roskapostisi, jos viestiäni ei kuulu!)