Kasvattajan opas toiminnanohjauksen tukemiseen!

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
49,00
Aloita

Toiminnanohjaus…

  • on kykyä toimia mielekkäällä tavalla tehtävä- tai oppimistilanteissa ja kykyä käyttäytyä tilanteiden vaatimusten mukaisesti.
  • tarkoittaa taitoa ylläpitää toimivaa ratkaisumallia tilanteen vaatimusten mukaisesti ja jonkin lopputuloksen saavuttamiseksi.

(ADHD-keskus)

Monet meille aikuisille näyttäytyvät lapsen ja nuoren haasteet saattavat liittyä toiminnanohjauksen pulmiin. Tässä verkkokoulutuksessa kuulet toiminnanohjauksen osa-alueista. Kuulet, miten eri osa-alueiden haasteet näkyvät lapsen ja nuoren toiminnassa. Kuulet myös, miten toiminnanohjauksen vaikeudet saattavat näkyä vielä nepsy-aikuisillakin.

Toisena pääteemana on toiminnanohjauksen tukeminen. Kuulet yleisistä ohjeista tukea toiminnanohjauksen pulmia omaavaa. Nämä yleiset ohjeet auttavat kaikkia lapsia ja nuoria, mutta niiden merkitys korostuu toiminnanohjauksen pulmia omaavien kanssa. Kuulet toiminnanohjausta hyödyttävistä tukitoimista ja -menetelmistä sekä saat vinkkejä toiminnanohjausta tukevista materiaaleista. Verkkokoulutus on toteutettu yhteistyössä suomalaisen Funsense-yrityksen kanssa, joka myy mm. toiminnanohjausta tukevia materiaaleja.

Verkkokoulutus sisältää pääasiassa videoluennointia, ilman tekstitystä. Koulutuksen materiaalit ovat käytössäsi vuoden, joten voit palata niihin myös myöhemmin.

Tervetuloa verkkokoulutukseen toiminnanohjauksen tukemisesta!

(HUOM! Joskus eri organisaatioiden roskapostisuodattimet nappaavat sähköpostin, jossa käyttäjätunnus ja salasana. Tämän sähköpostin tiedoilla pääset kirjautumaan koulutukseen. Katso siis myös roskapostisi, jos viestiä ei kuulu.)