Webinaari: Toiminnanohjaus ja sen tukeminen!

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
24,80
Aloita

Suuren suosion saanut webinaari toiminnanohjauksesta järjestetään uudelleen ti 27.9.2022 klo 17.00-19.00 Teams-yhteydellä!

Tiistain 27.9.2022 webinaarissa perehdyt toiminnanohjauksen osa-alueisiin. Kuulet, miten toiminnanohjauksen pulmat näkyvät lapsen ja nuoren arjessa. Saat konkreettisia työkaluja, joilla tuet toiminnanohjauksen kehittymistä. Webinaari koostuu luento-osuudesta klo 17.00-18.30 ja yhteisestä keskustelusta klo 18.30-19.00, jolloin on mahdollista mm. vastata osallistujien kysymyksiin aiheesta. (Webinaarista ei tule tallennetta.)

Toiminnanohjaus on…

  • kykyä toimia mielekkäällä tavalla tehtävä- tai oppimistilanteissa ja kykyä käyttäytyä tilanteiden vaatimusten mukaisesti.
  • tarkoittaa taitoa ylläpitää toimivaa ratkaisumallia tilanteen vaatimusten mukaisesti ja jonkin lopputuloksen saavuttamiseksi.

(ADHD-keskus)

Monet meille opettajille ja kasvattajille näyttäytyvät oppijan haasteet usein liittyvät toiminnanohjauksen pulmiin. Tämän webinaarin aikana kuulet toiminnanohjauksen osa-alueista ja sen tukemisesta pähkinän kuoressa. Toiminnanohjauksen tukeminen korostuu nepsy-oppijoiden kohdalla, mutta tukitoimet hyödyttävät kaikkia oppijoitamme.

Ilmoittauduhan siis rohkeasti mukaan!

(HUOM! Joskus eri organisaatioiden roskapostisuodattimet saattavat napata sähköpostin, jossa käyttäjätunnus ja salasana. Tämän sähköpostin tiedoilla pääset kirjautumaan kurssille, josta löydät vielä ohjeita ja linkin Teams-kokoukseen. Katso siis myös roskapostisi, jos viestiäni ei kuulu!)