PDA-koulutus!

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Käynnistynyt koulutus
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu.

Odotettu ja kysytty PDA-koulutus opettajille ja kasvattajille on alkanut! Jos jäit nyt keväällä koulutuksesta syystä tai toisesta paitsi, seuraa ilmoittelua syksyllä 2023!

Järjestämme PDA-koulutuksen kaksi-iltaisena koulutuksena huhti-toukokuussa. Koulutus on suunnattu pääasiassa koulun väelle, mutta siitä hyötyvät myös muut kasvattajat. Ilmoittaudu siis rohkeasti mukaan!


Mikä ihmeen PDA?

PDA liitetään tällä hetkellä autismikirjoon, vaikka jotkut tahot puhuvat PDA-piirteisyydestä myös ADHD:hen liittyvänä piirteisyytenä. PDA eli patologinen / äärimmäinen vaatimusten välttely haastaa lapsen ja nuoren toimintaa usein arjen ympäristöissä.  


Mitä saat koulutuksesta?

Koulutuksessa kuulet, miten PDA-piirteisyys näkyy lapsella ja nuorella. Kuulet, mistä PDA:ssa on kyse ja miltä se voi tuntua. Ymmärrät, mitä vaatimukset PDA-piirteisen näkökulmasta ovat. Opit tapoja ja strategioita helpottaa PDA-piirteisen arkea.

Kuulet, mitä pulmia PDA:sta usein koulussa aiheutuu ja mitä tukitoimia hyödynnetään. Koulu haastaa usein PDA-piirteistä jatkuvine vaatimuksineen. Silti voimme koulussakin tehdä paljon asioita, joilla helpotamme lapsen ja nuoren osallistumista.

Kuulet myös kokemusasiantuntijan puheenvuoron PDA-piirteisten lasten arjesta ja arjen tukitoimista. Lisäksi koulutuksessa esitellään materiaali, jolla voit arvioida lapsen / nuoren PDA-piirteisyyttä.


Kysymyksiä?

Koulutuksen toisen kerran loppuun varataan aikaa osallistujien kysymyksille. Jos Sinulla on kysymys, johon toivot vastausta, laita kysymyksesi tulemaan sähköpostilla (mari(at)oppimispoluilla.fi) ennen koulutuspäivää. Vastaamme mahdollisimman moneen kysymykseen.


Milloin ja missä?

Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä ma 24.4.2023 klo. 18.00-19.45 ja ma 8.5.2023 klo 18.00-19.45. Koulutuskerrat tallennetaan, lukuun ottamatta toisen kerran kysymysosiota. Koulutuksen hinta on 89e.

(HUOM! Jos haluat koulutuksesi laskutettavan esim. työnantajaltasi (kunnalta, koululta, yritykseltä…) laita minulle sähköpostia mari(at)oppimispoluilla.fi, niin lisäilen Sinulle koulutuksen ja laskutan toivomaasi tahoa.)

Klikkaa itsesi mukaan koulutukseen ja helpotat PDA-piirteisen arkea ja omaa arkeasi!


Tervetuloa mukaan!

(HUOM! Joskus eri organisaatioiden roskapostisuodattimet nappaavat sähköpostin, jossa käyttäjätunnus ja salasana. Tämän sähköpostin tiedoilla pääset kirjautumaan kurssille, josta löydät vielä ohjeita ja linkit Teams-koulutuksiin. Katso siis myös roskapostisi, jos viestiä ei kuulu!)