PDA-koulutus 2

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Käynnistynyt koulutus!
Aloita

Toiveuusintana järjestetään kehuttu PDA-koulutus

opettajille ja kasvattajille syksyllä 2023!

Järjestämme PDA-koulutuksen kaksi-iltaisena koulutuksena loka-marraskuussa 2023. Koulutus on suunnattu pääasiassa koulun väelle, mutta siitä hyötyvät myös muut kasvattajat. Ilmoittaudu siis rohkeasti mukaan!


Mikä ihmeen PDA?

PDA liitetään tällä hetkellä autismikirjoon, vaikka jotkut tahot puhuvat PDA-piirteisyydestä myös ADHD:hen liittyvänä piirteisyytenä. PDA eli patologinen / (EDA) äärimmäinen vaatimusten välttely haastaa lapsen ja nuoren toimintaa usein arjen ympäristöissä.  


Mitä saat koulutuksesta?

Koulutuksessa kuulet, miten PDA-piirteisyys näkyy lapsella ja nuorella. Kuulet, mistä PDA:ssa on kyse ja miltä se voi tuntua. Ymmärrät, mitä vaatimukset PDA-piirteisen näkökulmasta ovat. Opit tapoja ja strategioita helpottaa PDA-piirteisen arkea.

Kuulet, mitä pulmia PDA:sta usein koulussa aiheutuu ja mitä tukitoimia hyödynnetään. Koulu haastaa usein PDA-piirteistä jatkuvine vaatimuksineen. Silti voimme koulussakin tehdä paljon asioita, joilla helpotamme lapsen ja nuoren osallistumista.

Kuulet myös kokemusasiantuntijan puheenvuoron PDA-piirteisen lapsen arjesta ja arjen tukitoimista. Lisäksi koulutuksessa esitellään materiaali, jolla voit arvioida lapsen / nuoren PDA-piirteisyyttä.


Kysymyksiä?

Koulutuksen toisen kerran loppuun varataan aikaa osallistujien kysymyksille. Jos Sinulla on kysymys, johon toivot vastausta, laita kysymyksesi tulemaan sähköpostilla (mari(at)oppimispoluilla.fi) ennen viimeistä koulutuspäivää. Vastaamme mahdollisimman moneen kysymykseen.


Milloin ja missä?

Koulutus toteutetaan ZOOM-yhteydellä ma 23.10.2023 klo. 18.00-19.45 ja ma 6.11.2023 klo 18.00-19.45. Koulutuskerrat tallennetaan ja materiaalit ovat käytettävissäsi joulukuun alkuun asti. Koulutuksen hinta on 89e.

(HUOM! Jos haluat koulutuksesi laskutettavan esim. työnantajaltasi (kunnalta, koululta, yritykseltä…) laita minulle sähköpostia mari(at)oppimispoluilla.fi, niin lisäilen Sinulle koulutuksen ja laskutan toivomaasi tahoa.)

Muutama koulutuspalaute kevään 2023 PDA-koulutuksesta:

“Erinomainen kouluttaja ja tietämys on valtava ja osaa kertoa niistä hyvin arkilähtöisesti. Kiitos, Mari!”

“Sain eväitä nuorten ohjaamiseen ja minulla on oppilas, jolla ei ole diagnosoitu vielä mitään, mutta tunnistan hänessä vahvasti PDA-piirteisyyden. Näillä koulutuksen eväillä on hyvä jatkaa työskentelyä.”

“Arkisiin tilanteisiin on hyvä saada “kättä pidempää”, ja sitä tämä koulutus antoi.”

“Risuja ei ole. Ruusuja annan koulutuksesta ylipäätään. Hyvin puhuttu, esitetty ja koostettu. Ainakin 10 ruusun nippu tästä tipahtaa. Eikä mitään pikkuruusuja, isoja ja monen värisiä!”


Klikkaa siis itsesi mukaan koulutukseen ja helpotat PDA-piirteisen arkea ja omaa arkeasi!

Tervetuloa!

(HUOM! Joskus eri organisaatioiden roskapostisuodattimet nappaavat sähköpostin, jossa osallistujan käyttäjätunnus ja salasana. Tämän sähköpostin tiedoilla pääset kirjautumaan kurssille, josta löydät vielä ohjeita ja linkit ZOOM-koulutuksiin. Katso siis myös roskapostisi, jos viestiäni ei kuulu!)