Lähi- tai etäkoulutuksena kahden päivän nepsy-koulutusta!

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
$240e
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu.

Kehuttua nepsy-koulutusta hybridikoulutuksena! Voit tulla paikan päälle tai osallistua etänä. Ilmoittaudu mukaan!

Pe 25.03. – la 26.03.2022 järjestetään Jyväskylässä lähi- ja etäkoulutuksena koulun ja (varhais)kasvatuksen väelle kehuttua nepsy-koulutusta.

Nepsy-koulutus pidetään perjantaina 25.03.2022 klo 13.00-17.00 ja lauantaina 26.03.2022 klo 9.00-16.00 Jyväskylän Crazy Townin tiloissa. Koulutuksessa perehdymme aktiivisuuden ja tarkkaavuuden (ADHD ja tarkkaamattomuuteen painottuva muoto) pulmia omaavan, autismikirjon (mm. Asperger-) ja Tourette-oppijan tunnistamiseen ja tukemiseen sekä aistitiedon pulmiin ja näihin liittyviin tukitoimiin. Laaja koulutus, jossa pohdimme myös naispuolisiksi syntyneiden erityispiirteitä neurokirjolla sekä toiminnanohjauksen osa-alueita ja näiden tukemista. Perehdymme ratkaisukeskeisyyteen ja pohdimme opettajan / varhaiskasvattajan roolia rakentamassa positiivista ja tuloksellista vuorovaikutusta ja moniammatillista yhteistyötä. Lisäksi saat kattavan materiaalipaketin, jossa nepsy-oppijoiden kanssa hyödylliseksi koettua materiaalia listattuna, aihetta käsitteleviä artikkeleita ja linkkejä. Koulutuksessa kuulemme myös neurokirjon kokemusasiantuntijan puheenvuoron, joka syventää aiheen ymmärrystä. Taukojen aikana voit myös perehtyä erilaisiin aistituotteisiin, joita tuon koulutustilaan näytille.

Koulutuksen hinta on 240 e. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla mari(at)oppimispoluilla.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on su 20.03.2021.

HUOM! Max 12 lähikouluttautujaa ja 18 etäosallistujaa!

Koulutus järjestetään Jyväskylässä Crazy Townilla, jossa meille on varattuna iso tila. Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja pidämme riittävän välimatkan muihin osallistujiin. Myös kasvomaskien käyttö on tämän hetkisen koronaohjeistuksen mukaan suositeltavaa. Seuraamme ohjeistusta ja toimimme sen mukaisesti.

Tervetuloa mukaan!

Jyväskylässä esillä mm. Funsensen aistituotteita.

(HUOM! Usein työnantaja osallistuu työntekijöiden ammatilliseen kouluttamiseen. Kysy ainakin VESO-koulutusta näistä koulutuspäivistä itsellesi, jos olet VESO-koulutuksiin velvoitettu. Saat tarkemman erittelyn koulutuksen sisällöistä myös todistukseen halutessasi.)