Päivän nepsy-etäkoulutus!

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
120e
Aloita

Kehuttua nepsy-koulutusta järjestetään etäkoulutuksena taas syksyllä 2022! Ilmoittaudu mukaan!

Kehuttua yhden päivän nepsy-koulutusta järjestetään etäkoulutuksena Teams-yhteydellä koulun ja varhaiskasvatuksen väelle sekä muille lasten ja nuorten kanssa toimiville la 19.11.2022 klo 9.00-16.00. Päivän koulutuksessa kuullaan aktiivisuuden ja tarkkaavuuden (ADHD) pulmia omaavan ja autismikirjon (mm. Asperger-) oppijan piirteistä sekä aistitiedon pulmista. Toisena pääteemana on nepsy-oppijan tukimuodot ja -menetelmät. Koulutuksessa käsitellään myös toiminnanohjauksen osa-alueita ja näiden tukemista sekä ratkaisukeskeisyyden mahdollisuuksia lasten ja nuorten kasvatuksessa ja opetuksessa. Pohdimme myös, kuinka rakentaa toimivaa yhteistyötä nepsy-perheiden kanssa. Saat lisäksi itsellesi materiaalipaketin, jossa nepsy-oppijoiden kanssa hyödylliseksi koettua materiaalia listattuna, aihetta käsitteleviä artikkeleita ja linkkejä.

Koulutuksen hinta 120e, joka sisältää etäkoulutuksen sekä materiaalit, joita päivässä käsitellään. HUOM! Jos Teitä on useampi kiinnostunut tulemaan koulutukseen, kysy minulta tarjousta!

Halutessasi voit kysyä sähköpostitse (mari(at)oppimispoluilla.fi) myös lisätietoja koulutuksesta! Tarkemman koulutusohjelman löydät kirjauduttuasi tälle verkkokurssille Oppitunnit-osiosta.

Ilmoittauduhan siis rohkeasti mukaan!

(HUOM! Joskus eri organisaatioiden roskapostisuodattimet saattavat napata sähköpostin, jossa käyttäjätunnus ja salasana. Tämän sähköpostin tiedoilla pääset kirjautumaan kurssille, josta löydät vielä ohjeita ja linkin Teams-kokoukseen. Katso siis myös roskapostisi, jos viestiäni ei kuulu vuorokauden kuluessa! Jos et löydä roskapostistakaan viestiäni, jossa käyttäjätunnus ja salasana, laita minulle viestiä asiasta: tmi(at)marilapinkoski@gmail.com ja selvitellään asiaa!)

(HUOM! Usein työnantaja osallistuu työntekijöiden ammatilliseen kouluttamiseen. Kysy ainakin VESO-koulutusta tästä koulutuspäivästä itsellesi, jos olet VESO-koulutuksiin velvoitettu. Saat tarkemman erittelyn koulutuksen sisällöistä myös todistukseen halutessasi.)